Informatie

Hier vind je alle ins en outs van het Catan Toernooi Delft. Zijn niet al je vragen beantwoord, kijk dan ook even bij FAQ of neem contact met ons op.

Wanneer

Het toernooi is geanuleerd en vind dus niet plaats

Locatie

Christelijk Lyceum Delft
Molenhuispad 1
2614 GE Delft

Kosten

De kosten voor inschrijven bedragen € 15,-.

De kosten dienen bij het inschrijven te worden voldaan. Dit gebeurd via iDeal. Mocht onverhoopt het toernooi niet doorgaan, worden de kosten gerestitueerd.

Wij werken zonder annulering. Wanneer je als ingeschreven deelnemer niet komt opdagen, worden de kosten dus niet gerestitueerd, maar beschouwd als sponsorbijdrage aan het goede doel (voor informatie over het goede doel, zie hieronder).

Deelnemers

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 100. Het toernooi gaat door bij een minimum aantal van 25 deelnemers.

Deelnemen kan vanaf een minimum leeftijd van 10 jaar. Aan de leeftijd zit geen maximum.

Foto's

Op het toernooi worden foto's gemaakt. Deze worden gebruikt voor promotiedoeleinden van toekomende edities van dit toernooi. Door je aan te melden ga je akkoord met dat er foto's worden gemaakt (waar je herkenbaar op kunt staan) en dat deze foto's worden gebruikt ter promotie van toekomstige Catan Toernooi edities.

Spelregels

Op het toernooi hanteren we regels gebaseerd op die van het NK Catan. Hier vind je het overzicht.

Jouw spel in bruikleen op het toernooi

Op het toernooi wordt gespeeld met spellen van deelnemers. Wanneer je jouw spel Catan beschikbaar wilt stellen voor het toernooi, kun je dit aangeven bij het inschrijven. Wij nemen hierover vervolgens contact met je op.

Van alle deelnemers wordt gevraagd met zorg om te gaan met andersmans spullen.

Sponsoractie

Door het meedoen met het toernooi en het betalen van het inschrijfgeld en eventuele consumpties, draag je als deelnemer bij aan een goed doel, namelijk ontwikkelingshulp in Nigeria. We ondersteunen het gezin Harmsen die in 2020 Delft verruilden voor Nigeria. Zij werken vanuit de organisatie SIM Nigeria. SIM heeft daar eigen ziekenhuizen, vangt vluchtelingen op en doet nog veel meer. Ewald Harmsen helpt hierbij door voornamelijk logistieke taken, zoals automatisering en het regelen van huisvesting voor medewerkers. Lianne Harmsen werkt op een school.

Meer weten? Bezoek de website www.harmseninnigeria.nl

Stiching Harmsen op missie (KVK-nummer: 76983854) zet zich in om het gezin Harmsen financieel te ondersteunen. Meer informatie en het beleidsplan van de stichting vind je op bovengenoemde website.